Mødetid

Relations- og læringsmæssigt har det stor betydning for børnene at komme til aktiviteterne om formiddagen og opleve at være med til at starte dagen sammen med kammeraterne. Derfor ser vi helst børnene møder ind inden kl. 9.30.

 

Der åbnes i fællesrummet kl. 7.00, hvor der er mulighed for morgenmad. Kl. 8.00 åbner afdelingerne. Vuggestuebørnene afleveres i vuggestuen efter kl. 8.00 og børnehavebørnene afleveres i fællesrummet indtil kl. 9.30. Børnene går selv ned i børnehaveafdelingen og hænger deres tøj på plads.

 

Hvis barnet kommer senere end kl. 09.30, holder fri eller er syg, skal der gives besked om morgenen inden kl. 9.30 via Aula.

 

Dette af hensyn til planlægning af dagens aktiviteter. Både ved aflevering og afhentning i huset er det forældrenes ansvar, at krydse børnene ind og ud via Aula (der findes en skærm i vuggestueafdelingen og en i fællesrummet), dette af sikkerhedsmæssige hensyn ved brand eller anden evakueringsprocedure.

 

I vuggestuen holder vi hver dag samling kl. 9.30 - 10.00 og i denne kan vi ikke modtage børn, da samlingen er et vigtigt element for fællesskabet og for vores sprogarbejde og derfor skal foregå uforstyrret. Børnene skal derfor afleveres så de er klar til samling kl. 9.15 eller efter 10.00 i vuggestuen.

 

I børnehaven starter aktiviteterne kl. 9.30. Kommer man senere vil det være muligt at aflevere barnet til en voksen i børnehaven, der ikke er i en aktivitet med de andre børn. Det er vigtigt man ikke forstyrrer de aktivteter der måtte være igang og derfor ikke afleverer barnet i en aktivitet. Man skal altid have haft en kontakt til en voksen, så vi er klar over at barnet er kommet, eller om eftermiddagen, gået.

 

I Tranemoseugen mødes der ind senest kl. 8.45, så der er tid og ro til at gå i bussen, der kører kl. 9.00.